PERHATIAN

Ibu Hamil dilarang sama sekali bersauna dan pengidap penyakit kronik seperti sakit jantung, hati, darah tinggi dan kencing manis, sila dapatkan nasihat doktor sebelum melakukan sauna dirumah!

TESTIMONI


  • Pn Ros, Sarawak-Pembeli Sauna Pants "Pertama kali menggunakan sauna pants, kulit saya terasa gatal2 dan kemerahan. Rasa spt kerap nak membuang air besar dan ia mmg baik utk perlawasan saya..Kini sauna pants menjadi amalan saya kerana saya dapat rasakan pinggul saya terasa lebih kecil dan menarik".
  • Zuraini Othman - Pembeli Sauna Vibro Pants
    "Pants ni bgs bg org yg xde masa bersenam.. boleh berguna berdiri atau baring.. sy selalu guna berdiri bukan berpeluh kat pants je tp menitik2 satu badan sampai kene alas kaki dengan towel.. lepas tu bdn sehat mcm baru lepas berlari je tp xde rasa lenguh kaki dan badan mcm pergi jogging tu."
  • Puan Suria, Beranang - Pembeli Sauna Diamon
    Beliau membeli sauna pada 6 bulan lepas dan mula menggunakan sauna secara konsisten 3 kali seminggu. Paling penting, secara konsisten dan hasilnya beliau telah berjaya mengurangkan berat badan sebanyak 15 kilogram. Figure tubuhnya menjadi kembali langsing seperti anak dara walaupun telah mempunyai 4 orang anak. 
  • Nawalfisya - Pengguna Sauna Vibro Pants
    Walaupun menjalankan perniagaan Sauna D Home dan memiliki pelbagai stok sauna di rumah, tetapi saya tetap tidak mempunyai masa yang tetap untuk bersauna secara konsisten 3-4 kali seminggu. Amalan saya ialah selalu menggunakan Sauna Vibro Pants dan memakainya semasa berbaring ketika hendak tidur. Sauna vibro pants ini selamat digunakan walaupun kita terlelap kerana ia akan auto off setelah 30 minit. Masalah selulit saya di bahagian peha telah 100% hilang dan kulit menjadi lebih halus. Selain itu, kerana aktif bergerak, saya selalu mengalami masalah sengal-sengal urat dan sauna vibro pants mampu melegakan masalah tersebut dengan hanya meletakkan sauna tersebut di tempat-tempat yang sakit dan pilihlah mode untuk mengurut mengikut keselesaan kita. 

Pesanan

Get widget here
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...