PERHATIAN

Ibu Hamil dilarang sama sekali bersauna dan pengidap penyakit kronik seperti sakit jantung, hati, darah tinggi dan kencing manis, sila dapatkan nasihat doktor sebelum melakukan sauna dirumah!

Selasa, 5 April 2011

SAUNA VIBRO PANTS

Model Terbaru
2 Mode getaran
Lebih Tahap Kepanasan


Stok TerhadProduk inovatif terbaru Sauna pants yang mempunyai dwi fungsi; terapi panas sauna dan getaran. Ianya sangat berkesan dalam mempercepatkan proses memecahkan lemak dan menghancurkan selulit yang terdapat pada tiga bahagian meliputi perut, peha dan pinggul. Rekaan yang sama seperti Sauna Pants tetapi ditambahbaik dengan kelebihan getaran yang mampu merangsang pengaliran darah di dalam tubuh, memecahkan lemak degil dan selulit di tiga bahagian tersebut.

Terdapat 5 mode getaran yang boleh dikawal mengikut keselesaan dan satu mode statik terapi panas sauna yang selesa dan mampu menyebabkan kita berpeluh ketika menggunakannya.

Sesuai digunakan oleh semua peringkat usia untuk mendapatkan faedah dan kebaikan bersauna - membuang kolestrol, mencantikkan kulit, merapatkan rahim, bertindak sebagai tungku moden bagi wanita di dalam pantang, merangsang pengaliran perjalanan darah yang baik, melegakan sengal-sengal dan kesakitan di bahagian belakang dan kaki, membentuk pinggul dan membantu masalah perlawasan.

Sauna Vibro Pants adalah produk terhebat sauna kerana menggabungkan ciri-ciri getaran yang menjadi nilai tambah dan keistimewaan kepada produk sauna ini dan selamat digunakan.

Kaedah penggunaan:
Sama seperti sauna pants tetapi disyorkan digunakan sebelum tidur semasa kita berbaring. Masa bersauna 30 minit dan auto-off setelah 30 minit. Seeloknya digunakan setiap hari dalam keadaan berbaring atau berdiri.

Jaminan selama 1 tahun.


*

- Sauna Vibro Pant model baru kini ditambahbaik ciri-ciri sauna terapinya dimana mode kepanasan sauna terapinya adalah lebih kuat berbanding dengan model lama.

- mode getaran bagi model baru adalah 2 mode sahaja, berbeza dengan mode getaran bagi model lama yang mempunyai 5 mode.

- Penambahbaikan dari segi model ini dilakukan demi memenuhi permintaan kebanyakan pelanggan yang mahukan peningkatan pada suhu kepanasan sauna ini. 


Harga: RM250  
Kos GDEX Express:
Semenanjung Malaysia: -
Sabah/ Sarawak: RM15

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Pesanan

Get widget here
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...